Komt u door deze test.....

Test of u geschikt bent voor een Bordeauxdog?

Ga eens wandelen op straat met 1 arm zover mogelijk uitgestrekt. Probeer na een aantal passen om je arm nog iets verder uit te strekken. Zeg met een vriendelijke stem 'volg'. Roep nu een aantal keren wat harder het commando 'volg'. Schreeuw nu een keer 'stop nu eens met trekken', negeer de blikken van de voorbijgangers!

Vergeet de luxe BMW maar en koop gelijk een stationwagen. Koop wat hondenkoekjes en botjes. Stamp de koekjes fijn op de bekleding van de stoelen en ook in de achterbak. Gooi de botjes los in de auto. Ga naar de kapper en vraag daar of u het vloerafval van de afgelopen week mee mag nemen. Strooi dit in grote hoeveelheden in de auto over de bekleding, maak nu met modder nog een paar mooie afdrukken op de bekleding. Maak met een hark nog wat krassen op de buitenkant van de auto. Zo....Perfect!

Maak u klaar om weg te gaan. Probeer zo stilletjes mogelijk weg te sluipen. Loop tot halverwege het tuinpad, kom dan terug. Probeer het vijf minuten later nog eens. Ga maar weer terug. Zet de radio aan en maak kalmerende geluiden. Probeer het nog eens. Ga maar weer terug en bel de visite maar op of ze naar jou toe komen in plaats van u naar hen!

Heeft u net de tuin zomerklaar, vraag dan aan uw buurkinderen in de tuin te komen voetballen!

Oefen eens om op niet meer dan 1/8 van uw stoel te zitten. Probeer verschillende manieren uit om een kopje koffie op de leuning te laten balanceren. Probeer eens om stilletjes een koekje erbij te eten. Geef het maar op en strooi de rest van de kruimels uit over de zitting van de stoel!

Bind twee vorken aan de hondenriem en hang deze aan de deurknop. Probeer meerdere malen om de riem stilletjes te pakken. wanneer de vorken rinkelen, krabt u zichzelf hard aan uw schenen met de vorken. Herhaal deze procedure meerdere keren!


Als er visite binnenkomt laat deze op de bank gaan zitten, gooi gelijk een zak met aardappelen van 80 kilo op hun schoot en wrijf meerdere malen met een natte spons in hun gezicht!

Ga eens oefenen om iets heel snel uit de ijskast te halen. Bedenk van te voren precies wat u hebben wilt en sluit gelijk de deur van de ijskast weer. Duurt dit langer dan 10 seconden, dan bent u helaas de inhoud van de koelkast voor een groot gedeelte kwijt!

Hoe went u er aan hoe het huis eruitziet als u aan het schoonmaken bent? Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Prima, maak nu uw handen lekker vet en doe ze tegen de ramen. Herhaal dit minstens twee keer per dag.

Maak met een stofzuiger de vloer schoon, pak daarna een pot met zand en strooi deze over de vloer heen. Maak de vloer nu weer schoon. Herhaal dit ook minstens twee keer per dag!

Om eens te ervaren hoe uw nacht eruit ziet als u een Bordeauxdog heeft, ga dan om tien uur 's avonds naar bed. Zet de wekker op middernacht en gooi uzelf met geweld op de grond. Leg een zware zak met aardappelen op het dekbed en probeer weer om onder de dekens te komen. Zet de wekker op half zes en sla net voordat u wakker wordt uzelf in uw gezicht met een natte spons!

Kunt u tegen de rotzooi die een Bordeauxdog maakt? Omdat uit vinden probeert u het volgende.........Zorg eerst dat u heel uw huis schoon hebt gepoetst. Gooi een emmer met modder over de net gedweilde keukenvloer. Smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, van de koelkast en van de oven. Maak ook met modder een paar voetstappen op de vloerbedekking in de woonkamer en in de hal. Steek uw vingers in een bloempot en veeg ze daarna af aan de muur. Zo, hoe vind u dat er uit zien?
Heeft u na dit gelezen te hebben nog geen zenuwinzinking? Neem dan gerust een een Bordeauxdog !!!

Opmerkingen

02.11.2018 09:58

Paula

Geweldig!! Ik heb er een. En het verhaal klopt.

28.12.2013 16:12

Diana kras

Ook wij kunnen over bovenstaande meepraten, nooit geen schoon huis, maar wat een geweldig leven met onze bordeaux-clown. Leuke site, mooie honden gr. Diana

16.01.2013 20:09

Rudy

Toch zijn het echt geweldige honden zal nooit geen ander ras meer willen

21.06.2012 22:53

sandra en kees

wij hebben een bordeaudog van bijna 8 maanden.
en dat is toch een ondeugd. maar ook zo lief en zo lui af en toe.
wat houden wij toch van onze hond maxx.

20.05.2012 19:50

jolanda

dit is werkelijk geweldig wij zijn ook in het bezit van een 6 jarige bordeaux dog pas uit het asiel gehaald deze is ook zo ondeugend ,kan ermee lachen gelukkigj